Welkom

Wens je te genieten van een rustige of actieve vakantie in het prachtige klimaat van de Spaanse Costa Blanca, waar het 4 maanden lente en 8 maanden zomer is ?
 
 
Wens je een persoonlijke service waarbij uw gastheer je vanaf je aankomst thuis doet voelen, je assisteert met je wensen(uitstap-resto-fiets ea tips etc) en waar je toch van je nodige privacy en rust kunt genieten ?
 
 
Wens je ook van gezelligheid te genieten met andere gasten op de door jou gekozen ogenblikken, bv  gezamelijk ontbijt of glaasje aan het gemeenschappelijk zwembad of samen aan de barbecue ?
 
 
Wens je te genieten van een fenomenaal uitzicht, een zalige nachtrust, weg van alle drukte, maar toch vlakbij de typische kust-sfeer in Moraira en Calpe,  met gezellige terrasjes, grote keuze aan restaurantjes in alle prijsklassen, prachtige zandstranden en romantische strandbaaien ?
 
 
Dan ben je bij in de recent gestarte B&B  Villa Grinta Marco op de juiste plaats.
 
U kunt een kamer al dan niet met ontbijt boeken, met soepelheid qua aankomst- en vertrekdatum afhankelijk van uw vluchten (dus geen verplichting tot week-boeking van zaterdag tot zaterdag).
Bij een langer verblijf, vanaf 6 dagen geniet u van een aanzienlijke korting.
 
U kunt ook een volledig appartement boeken: 2 slaapkamers met 2 aansluitende badkamers, met keuken, living en enkele terrassen.  Prijs is kamerprijs x 2.
 
Uw Vlaamse gastheer Marc ontvangt u met open armen in Villa Grinta Marco in Moraira en woont net onder de 2 appartementen waardoor hij zo goed als steeds beschikbaar is om je vakantie volledig te doen slagen.
 
Mail marc@villagrintamarco.com(enkel vanaf 1/4/2017) of marc.jacobs106@gmail.com 
Tel +32 475 685714 of +34 637 849 912